Vërshimet në disa fshatra të Kosovës, rrezikohen banorët dhe bizneset

www.zeri.info

Reshjet e shumta të shiut të Kosovë ka bërë që në disa fshatra të ketë edhe vërshime, ku si pasojë janë shkaktuar dëme materiale.

Në fshatin, Lismir të Fushë-Kosovës, raportohet se po rrezikohen shtëpitë dhe bizneset private.

“Depoja dhe një mini-prodhues i kërpudhave është në rrezik. Deri këto çaste niveli i ujit po rritet”, ka thënë për “Zërin”, njëri prej banorëve të këtij fshati.

Ja fotot:

Image
Image
Image
Image
Image
Image