Ja kë e kopjon Luana për dukjen e saj në emision!

Një element tjetër që e bën Luanën të jetë pjesë e shkrimeve e diskutimeve janë edhe operacionet e saj plastike të cilat tashmë janë të dukshme, por që ajo vazhdon edhe më tutje t’i mohoi.

E edhe këtë të shtunë moderatorja e “Shiko Kush Luan” tërhoqi vëmendjen e mysafirëve dhe publikut me pamjen e saj e sidomos me fustanin i cili ishte i bukur por edhe provokativ për shkak të modelit të hapur tek pjesa e gjoksit.

E kësaj radhe siç duket Luana nuk ishte “autore” e idesë së veshjes së saj, por zgjodhi qe të kopjoi, duke e bërë këtë nga një blogere franceze.

Për më tepër shikoni fotografitë me poshtë dhe binduni vet…