Teuta/ Shkova te bleja qumesht ne dyqanin e kojshis, por Sabria kojshia ma futi të gjithin ne…

Motrën e saj unë e kam takuar disa herë, dhe kemi pasur një raport të mirë me njëri-tjetrin. Ndërkohë, teksa po rrinim ulur të dy dhe po prisnim që e dashura ime të vinte, ajo filloi të më bënte pyetje rreth lidhjeve që kisha pasur më parë, mardhenieve dhe djemve. Në fillimin nuk dija si t’i përgjigjesha sepse më vuri në siklet, por u mundova t’i tregoja disa detaje në sipërfaqe.Në një moment asaj i bie telefoni, i cili ndodhej në kuzhinë, dhe kur ajo u ngrit për ta marrë mu hodh përsipër dhe nisi të më puthte. Në fillim e refuzova dhe u mundova t’i rezistoja, por ajo më tha se më kishte qejf dhe dëshironte që të isha mashkulli i parë që të bëja mardhenie me të, sepse ishte e virgjër.U mundova t’i rezistoj por në fund nuk munda, sepse ajo është dhe e bukur, e gjatë e dobët dhe me forma dhe un iu…Sht ype rek kkllamen e mposhtme dhe prit 5 se konda per te lex uar vazhd imin…