Perspektivë e paqartë integruese e Kosovës në BE

Mosnjohja e Kosovës si shtet i pavarur nga pesë shtetet anëtare të Bashkimit Evropian si: Spanja, Greqia, Rumania, Qipro dhe Sllovakia, po e pengojnë seriozisht Kosovën në proceset integruese, thonë analistë të integrimeve në Kosovë. Kjo, thonë ata, është reflektuar edhe në Strategjinë më të re për Perspektivën e Besueshme të Ballkanit Perëndimor, të Komisionit […]