Elineli, Lindoni dhe Arta u ndeshen me Tringa Kay, Burakun dhe Big G në Super Sfida

Të dielën në shoun garues, Super Sfida, u ndeshën Ekipi KRIKET i përbërë nga Elineli, Lindoni dhe Arta, kundër ekipit PANDA me Tringa Kay, Burakun dhe Big G. Ekipi Kriket filloi me fitore, por në fund të shout fitoi ekipi Panda me një diferencë të vogël. Në shoun Super Sfida, Elineli tregoi jetën e tij […]

FSK dhe Policia me paradë për 10 vjetorin e Pavarësisë së Kosovës

Aktivitetet shtetërore për nderë të 10 vjetorit të Pavarësisë së Kosovës tashmë kanë filluar. Në kuadër të këtyre aktiviteteve të cilat kanë nisur javën e kaluar dhe do të përfundojnë më 18 shkurt, në dhjetë komunat e Kosovës janë vendosur ikonat #kosova10, që janë edhe hashtag zyrtar i këtij dhjetëvjetori. Edhe sheshet e Prishtinës tashmë […]