Afrona dhe Blero në ashensorë, vetëm në rroba banjoje…

Janë çifti më i përfolur në mediet rozë.

Jeta e tyre private u komentua shumë që nga fillimi i tyre, ndërkaq tani raportet e tyre janë përforcuar shumë pas disa ngritjeve dhe rënieve që kanë pasur në çift.
Edhe pse ende nuk jetojnë bashkë, udhëtojnë çdo javë vetëm e vetëm që ta shohin njëri tjetrin.

Janë pikërisht vikendet ato që i bashkojnë dyshen, ku kësaj here shfaqen nga ashensori vetëm në rroba banjoje, duke treguar se edhe këtë vikend janë në krahë të njëri tjetrit.

Të gjitha të drejtat janë të rezervuara © 2018 – Gazeta Infopress