I ka të dyjat shoqe por ja kë zgjedh Edona Llalloshi

Këngëtarja Edona Llalloshi ishte e ftuar në rubrikën ‘Kë zgjedh’ të emisionit Mirage

Edona u detyrua të zgjedhte mes personazheve të njohura të estradës sonë, disa edhe kolegë të ngushtë të saj.

Ajo kishte për detyrë të zgjedhte edhe mes Mihrije Brahës dhe Gilit, të cilat i ka mikesha shumë të mira.

Ndiqeni videon nga minuta 1:14 dhe mësoni se cilën e zgjedh Edona.