Ja çfarë i ka ndodhur së fundmi Roanit djalit të Majkut dhe Majlindës

Roan djali i këngëtarit Kastriot Rexha – Majk dhe ish të dashurës së tij Majlinda Zeka, e ka gati të bëhet një vjeç, shkruan “Kosovarja”.

Por, edhe pse ai po i bën një vjet, duket se akulli mes zemrave të prindërve të tij ende nuk është shkrirë. Ata të dy vazhdojnë të jenë të ndarë akoma. Por që kujdesen për të voglin e tyre që të dy prindërit. E Roani po e shijon jetën, madje atij tashmë kanë filluar edhe t’i dalin dhëmbët e parë. Rritjen e tij nuk e ndal mos komunikimi i prindërve, ai madje po rritët shumë shëndetshëm, në fotot e tij të fundit që janë publikuar nga familjarët e tij, shihet se Roanit i kanë dalë dy dhëmbë.

E këtë foto ne ua sjellim që ta shihni edhe ju që ia pëlqeni prindërit dhe që dëshironi ta shihni Rioanin se si po duket me dhëmbët e tij të parë.