Lumi Vjosa del nga shtrati, përmbysen fshatrat përreth

Ujrat e lumit Vjosa kanë dalë në shtrati I tyre. Nga njoftimet e fundit që vijnë nga strukturat e emergjencave behet ditur se Lumi Vjosë ka hyrë në brendësi të fshatit Fitore. Ka kaluar argjinaturen e Mifolit. Është shtuar kështu numri i banesave të përmbytura nga uji.

Aksi rrugor që lidh Novoslen me fshatin Fitore tashmë është i pakalueshëm. Mendohet se prurijet e ujit do të vazhdojnë të shtohen dhe se situata është më e keqe se në dhjetorin e vitit të kaluar.

Të gjitha të drejtat janë të rezervuara © 2018 – Gazeta Infopress