Nënë e bijë në ‘garë’, cila e ka gjoksin më të madh?

Si e ëma ashtu edhe bija janë shumë të komentuara në media.

Përveç sukseseve të arritura, Albërie Hadërgjonaj dhe vajza e saj Anxhelina komentohen shpesh edhe për paraqitjet e tyre skenike.

Së fundmi emri i Albëries u përmend shpesh në media shkak i disa provokimeve që bënke me gjoks nëpër rrjete sociale.

E tani radhën e ka Anxhelina e cila në foton e fundit është paraqitur shumë provokative.