Shën Valentini e gjen Bebe Rexhën pa të dashur

Pak ditë përpara festës së Shën Valentinit, këngëtarja shqiptare Bebe Rexha, deklaroi se aktualisht është single dhe se ishte në kërkim të një të dashuri, i cili mund ta bënte për vete vetëm me një tufë me trëndafila.

Dhe duket se mesnata Bebe Rexhën e ka gjetur duke biseduar me shokun e saj të ngushtë, bisedë të cilën këngëtarja e ka publikuar në rrjetin social Instagram.

Duket se ky 14 shkurt do ta gjejë këngëtaren shqiptare, nën shoqërinë e miqve, dhe jo të një partneri, me të cilin të kalojë ditën e të dashuruarve.