Shikoni çka i bëri Mihrija nënës së Naim Abazit (Video)

Këtë javë në emisionin n’Kosovë Show mysafir ishin Mihrie Braha dhe Naim Abazi.

Gjatë emisionit mbizotëroi atmosferë e mirë. Nga fundi i intervistës, u suprizuan nga prindërit e Naimit.

Mihrija e përqafoi vjehrrën fort, gati sa nuk e ‘ngulfati’.

Nëna e Naimit apo vjehrra e Mihrie Brahes bashkë me vjehrrin ishin ato që thurën fjalë të mira për të ftuarit.

Se si reaguan shikojeni videon: