Siguri e lartë për pritjen e kryeministrit malazez (Foto)

Kryeministri malazez, Dushko Markoviq pritet të arrijë në aeroportin e Prishtinës, në orën 16:00.

Për të ruajtur rendin dhe qetësinë gjatë kësaj vizite, kanë dalë në terren Policia e Kosovës.

Ata po qëndrojnë përgjatë rrugës Sllatinë-Prishtinë.

Indeksonline iu sjellë pamjet: