Kur Vali Corleone tregonte për “shitjen” e femrave të estradës në Dubai

Kur Vali Corleone tregonte për “shitjen” e femrave të estradës në DubaiKur Vali Corleone tregonte për “shitjen” e femrave të estradës në DubaiKur Vali Corleone tregonte për “shitjen” e femrave të estradës në DubaiKur Vali Corleone tregonte për “shitjen” e femrave të estradës në DubaiKur Vali Corleone tregonte për “shitjen” e femrave të estradës në […]

Tag nja pi Gurbeti qe punon Kejt javen pa ndal 🤣

Tag nja pi Gurbeti qe punon Kejt javen pa ndal 🤣Tag nja pi Gurbeti qe punon Kejt javen pa ndal 🤣Tag nja pi Gurbeti qe punon Kejt javen pa ndal 🤣Tag nja pi Gurbeti qe punon Kejt javen pa ndal 🤣Tag nja pi Gurbeti qe punon Kejt javen pa ndal 🤣vTag nja pi Gurbeti qe punon Kejt javen pa ndal 🤣Tag […]

3 sëmundjet vdekjeprurëse që vijnë nga ajri i ndotur

Në Prishtinë ditëve të fundit – por edhe kohë më parë– është diskutuar shumë për nivelet e larta të ndotjes së ajrit. Matësit e kualitetit të ajrit tregojnë se Prishtina shpeshherë prinë në botë si vendi i parë me ajrin më të ndotur në botë. Por, sa në të vërtetë është i dëmshëm për qytetarët […]

Gazeta irlandeze rendit Shqipërinë mes destinacioneve më të mira turistike

Gazeta irlandeze “Irish Times”, e ka renditur Shqipërinë si një ndër destinacionet kryesore për t’u vizituar gjatë këtij viti. Në një shkrim të saj, të titulluar “Vendet më të mira për të udhëtuar në vitin 2018, “Irish Times”, e rendit Shqipërinë në vendin e dytë si një destinacion që ofron shumë dhe kushton lirë. Do […]

Ja kë e kopjon Luana për dukjen e saj në emision!

Një element tjetër që e bën Luanën të jetë pjesë e shkrimeve e diskutimeve janë edhe operacionet e saj plastike të cilat tashmë janë të dukshme, por që ajo vazhdon edhe më tutje t’i mohoi. E edhe këtë të shtunë moderatorja e “Shiko Kush Luan” tërhoqi vëmendjen e mysafirëve dhe publikut me pamjen e saj […]